fredag 15 juni 2012

Den där karriären

Den tar sig nya former. Istället för att ha två arbetsgivare kommer jag till hösten att jobba enbart på myndigheten. Å så får jag forska som en del av min tjänst där. Istället för att delvis sitta på KI.

Fördelar: Mindre meck med tidrapportering å sånt. Högre lön.

Nackdelar: Ingen konkret avsatt tid som myndigheten inte kan beordra mig att göra saker på. Sannolikt svårt att själv sätta gränser för möten etc.


3 kommentarer:

  1. Jo, det kan nog vara svårt att sätta gränser för jobbet och låta den där nya karriären ta den tid den behöver, men ändå - OH vad jag blir avundsjuk! Låter som en drömkombo i mina öron!
    Hur går det förresten med själva forskandet...?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är absolut en drömkombo. Jag känner mig väldans privilegierad som har chefer som stödjer sånt här. Mycket lyxigt.

      Forskandet går kanske ibland långsammare än jag tänkt mig. Men jag ser sånt som är bra med det också. Ibland behöver saker ta tid å ändras. Mer konkret har jag hittills läst typ 1/3 av forskarkurserna jag behöver, skrivit en ny plan som ska läggas fram i höst för formell registrering å planerat hur datainsamlingen ska gå till mer konkret. Jag har fått en fin grupp som ska vara med å revidera frågeformulär å sådär (SH och TB av dina gamla kollegor bl a!). Hösten blir mer planering å kurser å nästa år insamling.

      Radera
    2. Åh, både SH och TB är ju kanon att ha med sig på ett hörn! Och jag måste säga att så här utifrån så låter det ju ändå som du har kommit en bit på väg. Vad spännande!

      Radera